Ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων - Συμβουλευτική Γονέων - ΟΝ LINE διαδικτυακές ,εξ-αποστάσεως συνεδρίες

        Η  Ψυχοθεραπεία είναι μια διαδικασία ανάλυσης εσωτερικών προβλημάτων, που επηρεάζουν τη σκέψη και το συναίσθημά μας, αλλά και ρύθμισης της συμπεριφοράς, όταν θεωρείται ακατάλληλη από εμάς τους ίδιους ή τους οικείους μας. Πολλές φορές έχει έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ώστε να μάθει κάποιος να χειρίζεται καλύτερα κάποιες καταστάσεις, όπως το στρες, τον θυμό,τις σχέσεις του με τους άλλους  και  τις προκλήσεις της καθημερινότητας.         Όλοι μας χρειαζόμαστε υποστήριξη , όταν περνάμε μια δύσκολη φάση στη ζωή μας. Στην εποχή μας, είμαστε αντιμέτωποι με ολοένα και περισσότερες ευθύνες, όλο και μεγαλύτερες δυσκολίες στις σχέσεις, στο σχολείο,  στο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, στην ανατροφή των παιδιών... Έτσι, η προσπάθεια για προσωπική ανάπτυξη και η φροντίδα για την ψυχική και σωματική μας υγεία να παραγκωνίζεται.Ο Ψυχολόγος είναι ο ειδικός που διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση και τις δεξιότητες για να μας ακούσει με ουδετερότητα  και εχεμύθεια, να κατανοήσει και να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τη φύση των δυσκολιών μας.  


       Η συνεδρία έχει διάρκεια 50-60 λεπτά,διεξάγεται σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον, όπου μπορούμε να εκφράσουμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας. Μία ώρα που είναι αφιερωμένη μόνο σ'εμάς.


        Η Συμβουλευτική Γονέων  είναι απαραίτητη όταν το παιδί μας αντιμετωπίζει δυσκολίες ή όταν εμείς δεν γνωρίζουμε πώς να χειριστούμε κάποια ζητήματα της ανατροφής του. Οι γονείς μπορούν να συζητήσουν με την Ψυχολόγο ή την Παιδοψυχίατρο του κέντρου κάθε κατάσταση που τους δυσκολεύει.

* Από το 2020, οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται και διαδικτυακά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937601080 ή στο e-mail: specialskills.gr@gmail.com